Terugblik 33ste Prenne

  • 16/03/2015

Was jij ook aanwezig op de zonovergoten 33ste Prenne met meer dan 800 collega's? Bekijk de fotoreportage.

Inter transport

Er werd een 56-tal modules gegeven. Je zal het ook hebben opgemerkt: tijdens deze editie kon je als preventieadviseur proeven hoe het voelt om een heftruck te besturen.

Ecologische voetafdruk

De 33ste editie stond in het teken van Prenne anno 2015. Het startschot is gegeven om je ecologische voetafdruk binnen Prebes te verminderen door bv. de teksten digitaal te bekijken. 

Badge

Verder werd ook de Prenne-pas omgetoverd tot de Prenne-badge. Een handig systeem waar zowel je naam en gegevens als je programma op vermeld staan. Bovendien vind je ook een QR-code die je toegang verleent tot de presentaties van de modules waarvoor je ingeschreven was.

Presentaties

Sommige presentaties werden nog net voor de Prenne aangepast. Een linkje naar de meest recente versie ontvang je op korte termijn in je mailbox. Jouw feedback heeft ons in staat gesteld om nog "praktische" kinderziektes op te sporen naar ontvangst van de link met digitale presentaties. Hier wordt aan gewerkt en verbeterd tegen de volgende editie in Oostende. Voor de eerste maal kon je carpolen via Eventpool. Dit zal ook zo zijn voor de volgende edities. Schrijf je in en carpool samen met een collega naar de Prenne.