Onderzoek: implementatie nv gezond

  • 13/06/2014

Een blik van buitenaf kan altijd interessante informatie opleveren om de implementatie van nv gezond verder te verbeteren. Daarom voert het Steunpunt Welzijn, Gezondheid en Gezin een onderzoek met als titel: "Analyse en beleidsvoorstellen voor een betere implementatie van methodieken op het vlak van het preventieve gezondheidsbeleid". Dit praktisch georiënteerd onderzoek beoogt actoren in het Implementatieproces te bevragen. Het onderzoek kan waardevol zijn naar verdere ontwikkeling en implementatie van methodieken.

De bedoeling is om een focusgesprek van een uur te doen met actoren uit de verschillende sociale secretariaten en externe diensten voor welzijn en bescherming op het werk. Prebes-leden die hieraan willen meewerken, sturen een mailtje naar info@prebes.be.