nv gezond award

  • 08/08/2014

Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie vzw (VIGeZ) lanceert in samenwerking met zijn partners de 3de editie van de ‘nv gezond award’, een wedstrijd voor KMO’s in Vlaanderen en Brussel die aandacht hebben voor gezondheid op de werkvloer.

Met deze verkiezing wil het VIGeZ KMO’s motiveren om werk te maken van een gezondheidsbeleid. Een uitgelezen kans voor KMO’s dus om hun gezondheidsinitiatieven in de kijker te zetten. De winnaar krijgt onder meer een maand lang gratis vers fruit en krijgt de kans om zijn gezonde bedrijfsinitiatieven in HR-Magazine voor te stellen.

Deelname is eenvoudig. U kunt deelnemen wanneer u al bezig bent met het organiseren van gezondheidsactiviteiten of wanneer u plant hiermee van start te gaan.

inschrijven kan tot 5 september 2014

Prebes Award

Ook Prebes organiseert een jaarlijkse wedstrijd, de Prebes Award. Via deze award beloont Prebes een aantal eindwerken in zoverre die een essentiële bijdrage leveren tot het verbeteren en/of stimuleren van welzijn op het werk. De prijzen worden toegewezen aan eindwerken met een vernieuwende en preventieve inslag. Realisaties met algemeen praktisch toepasbare methoden genieten de voorkeur. De eindwerken kunnen ingestuurd worden aansluitend aan het kalenderjaar waarin ze verdedigd werden en dit voor 15.01.2015.

meer over de Prebes Award