We zien je graag komen op een Prebes activiteit!

  • 25/08/2014

Een ritje richting zon, genoten van een spannend boek onder een boom, een festivalletje meegepikt of toch maar die aanslepende klussen aangepakt thuis… in ieder geval is de vakantietijd weer voor een jaartje voorbij. Het ‘normale’ leven biedt zich terug aan, de kinderen naar school, de papa en de mama terug naar het werk en straks af en toe een studiemoment van Prebes meepikken.

Oost West, thuis best. Kring West is er in ieder geval weer klaar voor. Op 16 september steken we van wal met een studienamiddag over OHSAS 18001 bij CWGC te Ieper. Onbekend is onbemind, en daarom delen ervaringsdeskundigen ons graag hun visie op de toepassing ervan in de praktijk.

Syntra West en Prebes West-Vlaanderen slaan de handen in mekaar en organiseren op 26 september te Kortrijk een studienamiddag over de actoren in het preventiebeleid.

De provinciale studiedag in Boeverbos een paar weken later op 6 oktober met als onderwerp het nieuwe KB psychosociale risico’s wordt gegarandeerd weer een schot in de roos met twee volle zalen.

In onze regio zijn heel wat voedingsbedrijven gevestigd die te maken hebben met silotransport van grondstoffen of eindproduct. Op 23 oktober worden de risico’s hieraan verbonden toegelicht op een niet te missen studieavond bij Milcobel Langemark.

Op 25 november sluit Kring West het jaar af bij Ceratec in Ploegsteert met een onderwerp dat nog even een verrassing moet blijven.

Niets houdt Prebes leden tegen om ondertussen af en toe een interessant studiemoment mee te pikken bij een andere Kring. Alle info terug te vinden onder ‘Alle activiteiten in West-Vlaanderen’.

We zien je graag komen op een Prebes activiteit !