1250ste lid Prebes Antwerpen

  • 25/09/2014

Koen Bollaerts, bestuurder-voorzitter provincie Antwerpen, mocht recent Peter Stoot als 1250e lid verwelkomen. Peter werkt, samen met een collega, als preventieadviseur bij Nova-Veg te Sint-Katelijne-Waver dat deel uitmaakt van de Univeg Groep.

De UNIVEG-groep is een wereldwijde leverancier van verse producten en is actief in de sectoren van groenten & fruit, bloemen & planten, kant-en-klare salades en transport & logistiek. De UNIVEG-groep beschikt over vestigingen op alle continenten en levert wereldwijd aan klanten. Vandaag de dag stelt de groep meer dan 8.000 mensen tewerk.

Peter behaalde zijn basisvorming preventieadviseur opleiding Veiligheid en is onlangs gestart met de opleiding preventieadviseur niveau II.

Wij wensen Peter veel succes bij zijn opleiding en de verdere uitwerking van het preventiebeleid bij Nova-Veg.