Wie sleept de 'nv gezond award' in de wacht?

  • 04/09/2014

Op woensdagavond 1 oktober 2014 reikt het VIGeZ samen met zijn partners de ‘nv gezond award’ uit, een wedstrijd voor KMO’s die aandacht hebben voor de gezondheid op de werkvloer. Na de uitreiking zal Jozef Peuters, de voorzitter van Prebes, het slotwoord verzorgen.

De 9 finalisten zullen eerst hun project voorstellen. Hiermee bewijzen ze dat ook KMO's inventief kunnen zijn in het opzetten van gezondheidsactiviteiten die weinig tijd en geld kosten én die toch het personeel kunnen motiveren. Een niet te missen bron van inspiratie dus om zelf aan de slag te gaan!

In aanwezigheid van de juryleden Karel Van Eetvelt (UNIZO), Fons Leroy (VDAB), Piet Van Schuylenbergh (VVSG) en Inge Vervotte (VIGeZ) worden nadien de 3 winnaars bekendgemaakt: één uit de categorie individuele KMO (profit), een tweede uit de categorie individuele KMO (non-profit) en een derde uit de categorie groep van KMO's.

inschrijven