Europese Week van 20 tot en met 24 oktober 2014

  • 07/10/2014

Prebes brengt je als nationale campagnepartner graag op de hoogte van activiteiten die georganiseerd worden tijdens de Europese Week voor veiligheid en gezondheid op het werk van 20 t.e.m. 24 oktober 2014.

Tijdens deze week kan je weer deelnemen aan talrijke sensibiliseringsevenementen en -activiteiten. De nadruk in de huidige campagne 'Gezond werk is werk zonder stress' ligt op een goede omgang met stress op de werkplek. Doe mee en ontdek eenvoudige, praktische tips en tools voor het omgaan met psychosociale risico's en stress op de werkplek.

Je kan naar het Colloquium 'Wat zijn de voordelen voor een kmo om te investeren in veiligheid en gezondheid op het werk?' tijdens de Europese week van de veiligheid. Dit gaat door op 21 oktober om 9u00 bij FOD WASO te Brussel.

Verder organiseert Enterprise Europe Network Vlaanderen i.s.m. het Belgisch focal point op 23 oktober een praktische infosessie over de voordelen die veiligheid en gezondheid op het werk met zich mee kunnen brengen voor een KMO. Aansluitend is er een rondleiding bij Colruyt NV gepland.

bekijk de video »

schrijf je in voor de praktische infosessie - 23/10/14