Winnaars nv gezond award

  • 13/10/2014

nv gezond award

Begin oktober vond in Leuven de finale van de ‘nv gezond award’ plaats, een wedstrijd voor KMO’s en lokale besturen die aandacht hebben voor de gezondheid van hun werknemers. Van de 9 finalisten konden OCMW Laarne, OCMW en stad Eeklo en ‘JSR Micro nv’ uit Leuven de juryleden het meest overtuigen. Zij werden uitgeroepen tot de 3 winnaars.

De winnaars hebben de afgelopen maanden heel wat gezondheidsacties uitgewerkt die hun medewerkers aanmoedigen een gezondere en actievere levensstijl aan te nemen. Denk maar aan het organiseren van lunchwandelingen, gezonde kookwedstrijden, 10.000-stappencompetities en het voorzien van fruit. En dit alles ingebed in het bedrijfsbeleid. De geleverde inspanningen worden beloond met een mooi prijzenpakket: de winnaars krijgen onder meer een maand lang gratis fruit en mogen een jaar lang rekenen op fietsbijstand voor medewerkers met pech.

lees meer »

Prebes award 2015

Ook Prebes beloont ieder jaar een aantal eindwerken in zoverre die een essentiële bijdrage leveren tot het verbeteren en/of stimuleren van welzijn op het werk. De prijzen worden toegewezen aan eindwerken met een vernieuwende en preventieve inslag. Realisaties met algemeen praktisch toepasbare methoden genieten de voorkeur.

lees meer »