15% korting op PreventLex

  • 05/02/2015

 

De prijs voor een abonnement op PreventLex bedraagt € 995 (excl. btw) per jaar. Jij, als Prebes-lid, krijgt een korting van 15% op een jaarlijks abonnement.

Wat vind je op PreventLex?

PreventLex bevat de integrale teksten van de wetgeving inzake welzijn op het werk: de wet en de Codex welzijn op het werk, het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming (ARAB), het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) en nog honderden andere relevante wetten en besluiten. De wetteksten zijn actueel en in een gecoördineerde versie.

Naast de wetgeving zijn ook thematische dossiers beschikbaar die de wetgeving toelichten. De dossiers verklaren de wetgeving en bieden meer diepgaande informatie. Elk dossier is in pdf beschikbaar op de website.

Vlot toegankelijk

De wetteksten zijn ondergebracht in duidelijke onderdelen waarbinnen je vlot kan navigeren. Een overzichtelijke inhoudstafel toont je meteen waar de wettekst zich situeert. PreventLex beschikt over een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine. Het terugvinden van de relevante wetgeving wordt zo een stuk makkelijker.

Maak kennis

Maak nu gedurende 1 maand gratis kennis met PreventLex. Vul het formulier in (https://www.prevent.be/preventlex) of bekijk PreventLex op http://nederlands.preventlex.be

Vragen?

Vragen over PreventLex of de abonnementsvoorwaarden? Contacteer ons via customer@prevent.be of 016/910 910