Winnaars Prebes award 2015

  • 09/04/2015

Na de algemene ledenvergadering op 26 maart in de Cosmodrome werden de genomineerden en de winnaars voor de Prebes award bekend gemaakt.

Basisvorming

Er waren 2 genomineerden in deze categorie: Sander Pulinx, Tigro Industries en Ghys Kayleigh, DCO De Bron. Als winnaar kwam hier Sander Pulinx uit de bus met het eindwerk: Opzetten van een geïnformatiseerd werkvergunningensysteem in Lotus Notes. Sander won de cheque van € 250.

Niveau II

De 3 genomineerden waren Koen Sohier, PZ Arro Ieper, Tom Binnemans, Brussels Airport Company en Sieke Roels, Verstaete Vanhecke NV. In niveau II won Koen Sohier de cheque van € 500 met zijn eindwerk: Interne verkeersveiligheid zonder omwegen.

Niveau I

Genomineerd voor het eerste niveau waren Pieter De Grauwe, Oiltanking Stolthaven, Bart Christiaens, Colruyt Groep en Karla Dinne, WVTCB. Hier kwam Pieter De Grauwe als beste naar voor met zijn eindwerk: Uitwerken van een risicoanalyse voor chemische agentia binnen de nieuwe GHS, CLP context bij Oiltanking Stolthaven Antwerp. Hij won de cheque ter waarde van € 750.

Samenvatting eindwerken

In Veiligheidsnieuws 187, dat in juni verschijnt, kan je een samenvatting van het werk van Pieter De Grauwe (niveau I) nalezen. De 2 andere Prebes Award winnaars komen met hun eindwerk in één van de volgende edities van Veiligheidsnieuws aan bod.

Deelnemen?

De Prebes Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de studenten die een bijzonder en verdienstelijk eindwerk maakten in het kader van de opleiding veiligheidskunde tot preventieadviseur niveau 1 of 2 en de basisopleiding veiligheid. Wil je ook deelnemen aan deze award, schrijf je dan in!

Prebes Award 2016 »