Beheersen van de verspreiding van stoffen

  • 14/08/2015

Op de website van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD WASO) vind je de discussieversie van een nieuw inspectie-instrument Beheersen van de verspreiding van stoffen.

Met dit inspectie-instrument willen de inspectiediensten nagaan of de ondernemingen de nodige maatregelen hebben genomen om de verspreiding van gevaarlijke stoffen (die accidenteel werden vrijgezet) te beheersen.

Suggesties

Gedurende een periode van ongeveer drie maanden kan iedereen zijn opmerkingen en suggesties via e-mail overmaken aan de inspectiediensten (contactadres: peter.vansina@werk.belgie.be).

Overlegvergadering

De inspraakperiode wordt afgesloten met een overlegvergadering waarin geïnteresseerden hun opmerkingen en bedenkingen kunnen bespreken met het projectteam dat het inspectie-instrument heeft ontwikkeld. Na de inspraakperiode zal het document worden afwerkt en officieel gepubliceerd. De overlegvergadering voor het inspectie-instrument "Beheersen van de verspreiding van stoffen" zal plaatsvinden op 28 oktober 2015 van 09u30 tot 12u00 in het gebouw van de FOD WASO aan het Zuidstation, Ernest Blerotstraat, 1070 Brussel.

download de publicatie