Fireforum Awards

  • 11/08/2015

Ben je al ingeschreven voor de Fireforum Awards? Op 19 november 2015 worden voor de derde maal de Fireforum Awards uitgereikt. Na het succes van de twee vorige edities is deze Awarduitreiking een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid.

Beste projecten

Het evenement wordt opnieuw een unieke gelegenheid om de beste projecten te belonen die de brandveiligheid van personen, goederen en gebouwen bevorderen.

Bekendmaking

De inspanningen van de genomineerden worden gevaloriseerd via bekendmaking aan een ruim publiek in het Fireforum Magazine en op de website www.fireforum.beTijdens dit event wordt tevens de publieksprijs toegekend.

Schrijf je in

Klik hier voor de oproep tot kandidaturen. Wenst u een project in te dienen klik dan hier voor het inschrijvingsformulier en het reglement.