Herfstoffensief

  • 07/09/2015

Zoals elke goede voetbalmatch bestaat ook het werkjaar van Prebes Kring West uit twee helften. In de eerste helft hebben we trouwens al serieus gescoord met een vijftal topactiviteiten.

Ergonomie en arbeidsanalyse

De tweede helft zetten we in op 23 september bij Westlandia te Ieper waar ‘Ergonomie & Arbeidsanalyse’ de thema’s vormen. Zoals op de uitnodiging te lezen valt, komt vooral de praktische kant aan bod en dit in een niet standaard bedrijf, dagelijks bevolkt door enkele honderden medewerkers met beperkingen.

De daarop volgende activiteiten zijn nog in volle voorbereiding maar wees gerust, Kring West laat je ook dit najaar niet op je honger zitten.

Trouwens ook provinciaal wordt er achter de schermen hard gewerkt:

  • Op 24 september is er de studienamiddag ‘Ergonomie belangrijk in alle sectoren’ te Kortrijk gebracht door vijf sprekers met praktijkervaring in vijf totaal uiteenlopende sectoren en dit in samenwerking met Syntra West.
  • Op 19 oktober volgt de tweede provinciale studiedag in Boeverbos met als titel ‘Leren uit (onge)vallen, een struikelblok’.
  • Traditiegetrouw sluiten we provinciaal af met de ‘Onthaalavond voor nieuwe leden’ bij Prosafco te Roeselare begin december.

Een leerrijke en boeiende Prebes herfst gewenst!