Proficiat aan de winnaars van nv gezond award

Woensdagavond vond in Leuven de finale van de ‘nv gezond award’ plaats, een wedstrijd voor KMO’s en lokale besturen die aandacht hebben voor de gezondheid van hun werknemers. Van de 9 finalisten konden Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uit Kuurne, Kringloopcentrum Leefbaar Wonen uit Brugge en ‘Engiplast’ uit Lokeren de juryleden het meest overtuigen. Zij werden door de jury uitgeroepen tot de 3 winnaars. De publieksprijs ging naar Cartamundi uit Turnhout.

De wedstrijd is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ), met steun van de Vlaamse overheid.

Gezondheidsacties

De winnaars hebben de afgelopen maanden heel wat gezondheidsacties uitgewerkt die hun medewerkers aanmoedigen een gezondere en actievere levensstijl aan te nemen. En dit alles ingebed in hun bedrijfsbeleid. Denk maar aan het organiseren van lunchwandelingen, gezonde kookwedstrijden, 10.000-stappencompetities en het voorzien van fruit. De geleverde inspanningen worden beloond met een mooi prijzenpakket ter waarde van € 6.000.

De winnaars

  • Bedrijvenpark Kortrijk-Noord
  • Kringloopcentrum Leefbaar Wonen uit Brugge
  • Engiplast uit Lokeren slepen
  • Publieksprijs: Cartamundi uit Turnhout

Meer info