Uitreiking Fireforum awards: Schrijf je in!

Op donderdag 19 november 2015 zal Fireforum voor de derde maal Awards uitreiken aan projecten die zich onderscheiden door hun originaliteit, efficiëntie, maatschappelijke relevantie en reproduceerbaarheid in het domein van de brandveiligheid. 32 projecten dingen naar één van de zes vermaarde awards.

De genomineerden uit de categorieën worden eerstdaags bekend gemaakt op de website van het FireForum:

  • samenhorige brandweer;
  • studie- en architectenbureaus;
  • interne preventieadviseurs;
  • wetenschappelijke instellingen en opleidingscentra;
  • de jeugd.

Naast de uitreiking van de de Fireforum Awards kan u ook genieten van de ondertussen vermaarde en uitzonderlijke gala avond. Een uitgelezen locatie gecombineerd met een aangename sfeer en uitgebreide netwerkmogelijkheden maken van dit evenement een onvergetelijk gebeuren.

Programma

  • 18:00 Registratie en aperitief
  • 19:00 Galadiner met Awarduitreiking
  • 23:59 Einde