Terugblik 2017, uitkijkend naar 2018

  • 27/12/2017

Beste collega’s regio Noord

Tijdens deze kerstdagen willen we nog even stilstaan bij wat we voor jullie konden betekenen in 2017 en wat we van plan zijn te realiseren in 2018.

Onze regio kende opnieuw een goed gevuld en gevarieerd programma … we hadden het in een workshop over “de extended safety data sheets en de gebruikersscenario’s”
en we leerden het benodigde ventilatievolume te berekenen tijdens een workshop over de “opmaak van een zoneringsdossier van een batterij-oplaadplaats”.
Bovendien hebben we eens een industriële bakkerij van dichtbij kunnen bekijken, alsook een werkplaats voor herstelling van schepen.

Vergeten we vooral ook niet het uitermate geslaagde “sociaal event” dat region Noord dit jaar mocht organiseren en dat ons liet kennismaken met het vernieuwde
Zwin. 

Wil je alles in enkele minuten nog eens herbeleven … een overzichtje op muziek vind je op de website.

2017 was prachtig, maar we staan al te trappelen om er in 2018 weer in te vliegen! Voor het reeds vastgelegde programma van 2018 verwijzen we naar de agenda.

Bovendien wordt er nog een activiteit georganiseerd naar aanleiding van de 20ste verjaardag van onze regiowerking en de 10de verjaardag van de “werkgroep
documenten”. Hierover later meer.

Zoals je kunt zien, we trachten terug paraat te staan voor onze collega’s preventieadviseurs.

Een fijn, veilig en gezond nieuwjaar gewenst.

Uw regiobestuur

Melissa, Bea, Dany, Ans, Rob, Christel, Chris