Call for papers - Fireforum congres 2018

Wil jij jouw expertise in brandveiligheid delen met een publiek van voorschrijvers, brandweer, preventieadviseurs, wetenschappers, architecten en studiebureaus, gebouwbeheerders, fabrikanten en installateurs? Dien dan jouw presentatie in voor het Fireforum Congres op 20 november 2018.

2 categorieën

Met Wetenschappelijk Onderzoek willen we een toekomstvisie voorstellen. Welke ontwikkelingen op vlak van brandveiligheid kunnen we in de toekomst verwachten? Welke nieuwe inzichten zullen onze kijk op brandveiligheid beïnvloeden? (voertaal: Engels).

Met Toegepaste Brandveiligheid zoeken we de toepassingen van vandaag. Wat is nu state of the art? Welke praktische tips kan je geven voor effectievere brandveiligheid? Hoe ga je in de praktijk om met nieuwe voorschriften of nieuwe technologieën? (talen: Nederlands of Frans).

Technische ontwikkeling, de mens en brandveiligheid

In beide categorieën kijken we uit naar zowel “technologische” ontwikkelingen als ontwikkelingen met betrekking tot “de mens en brandveiligheid” (gedrag, organisatie, training, informatie, sensibilisatie, …) of een combinatie hiervan. Verder staan we ook open voor toelichtingen over nieuwe regelgeving, normen, voorschriften in dit domein.

Praktisch

Bezorg jouw voorstel ten laatste op 9 september 2018 via info@fireforum.be

  • Voor eind september 2018 word je op de hoogte gebracht of jouw voorstel al dan niet geselecteerd werd
  • Geselecteerde sprekers krijgen gratis toegang tot het congres
  • Geselecteerde sprekers krijgen de kans een artikel te publiceren in Fireforum Magazine

Formaat

Fireforum aanvaardt presentaties, workshops et thematische debatten. De presentaties zijn niet commercieel van inhoud.

Meer informatie

Download het inschrijvingsformulier via Fireforum FFC_2018_Call_for_papers_NL.pdf