Ga met korting naar de Safe2work netwerkmeeting

Op 20 april organiseert Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) een Safe2work Netwerkmeeting bij Johnson & Johnson in Diegem.

Scoor met mobiliteit

Hoe bereid ik mijn medewerkers voor op wegenwerken? Waar moet ik op letten als ik mijn collega’s op de fiets zet? Met welke vervoermiddelen reis ik slim en voordelig?

Kom zelf de antwoorden ontdekken op vrijdagnamiddag 20 april 2018 tijdens de Safe2work Netwerkmeeting. VSV verwelkomt je deze keer graag bij Johnson & Johnson met broodjes om je vingers bij af te likken en een veelzijdig programma. Dit farmaceutisch bedrijf inspireert met een duidelijke mobiliteitsvisie afgestemd op de werken aan de Brusselse Ring.

En dat is nog niet alles

Tijdens de lunch kan je de gloednieuwe VR-Mobiel uitproberen. Neem plaats achter het stuur, zet een virtualrealitybril op en test je reactievermogen.

Schrijf in met korting

Ben jij lid van Prebes? Dan hebben we goed nieuws! Jij kan inschrijven voor 60€ i.p.v. 70€. Nog beter: schrijf je je in voor 6 april 2018? Dan krijg je als Prebes-lid nog een extra korting en betaal je maar €50. Vul bij het opmerkingenveld 'Prebes' in om van de korting te genieten.

Meer informatie