Expert in brandveiligheid? Deel je kennis!

Wil jij jouw expertise in brandveiligheid delen met een publiek van voorschrijvers, brandweer, preventieadviseurs, wetenschappers, architecten en studiebureaus, gebouwbeheerders, fabrikanten en installateurs? Dien dan jouw presentatie in voor het Fireforum Congres op 20 november 2018.

2 categorieën

Met Wetenschappelijk Onderzoek willen ze een toekomstvisie voorstellen. Welke ontwikkelingen op vlak van brandveiligheid kunnen we in de toekomst verwachten? Welke nieuwe inzichten zullen onze kijk op brandveiligheid beïnvloeden? (voertaal: Engels)

Met Toegepaste Brandveiligheid zoeken ze de toepassingen van vandaag. Wat is nu “state of the art”? Welke praktische tips kan je geven voor effectievere brandveiligheid? Hoe ga je in de praktijk om met nieuwe voorschriften of nieuwe technologieën? (talen: Nederlands of Frans) 

Meer informatie

Bezorg jouw voorstel ten laatste op 9 september 2018 via info@fireforum.be. Download het inschrijvingsformulier via Fireforum FFC_2018_Call_for_papers_NL.pdf


Deelnemen aan het congres

Maak kennis met innovatieve technologieën en wetenschappelijke evolutie in de brandpreventie en de brandbestrijding tijdens het congres en beleef de praktijk op dinsdag 20 november 2018 vanaf 8u00 in Sheraton Brussels Airport Hotel. 

Het Fireforum Congres is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor wie geïnteresseerd is in brandveiligheid.

  • Wens je meer duidelijkheid over de toepassing van nieuwe technologie of voorschriften?
  • Wil je weten wat wetenschappelijk onderzoek rond brandveiligheid heeft opgeleverd?
  • Bouw je graag je netwerk verder uit?

Het programma zal bekend gemaakt worden eind september 2018.

Exclusief bezoek aan de Brandweerkazerne van de Luchthaven Zaventem 

De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de nieuwe brandweerkazerne van de luchthaven met aansluitend een receptie.

Korting voor Prebes leden

Wil jij deelnemen aan het congres dan kan jij als Prebes lid inschrijven met korting. Je betaalt 295€ i.p.v. 395€ ex. btw.


Prenne 48 i.s.m. Fireforum & VMx

Op 6 december 2018 gaat de 48ste Prenne door in Flanders Expo in samenwerking met Fireforum en VMx. Verwacht je dus maar aan heel wat brandveiligheids thema's.