5 veiligheidsrisico's bij het gebruik van hijsbanden!

Ken jij de 5 veiligheidsrisico's bij het gebruik van hijsbanden? Na dit filmpje te bekijken wel :-) Voor meer tips & tricks kan je terecht op onze YouTube pagina.

De 5 veiligheidsrisico's in 1 minuut film

Meer weten?

Kom jij wel eens in contact met mobiele arbeidsmiddelen? Kan jij een intern verkeersplan opmaken om onveilige situaties te voorkomen? En ken jij de reglementaire bepalingen? Het intern transport is het verplaatsen, vervoeren en verhandelen van goederen of personen op een bedrijfsterrein of binnen in een bedrijfsgebouw op een efficiënte en effectieve manier. Het ondeskundig gebruik hiervan kan gevaarlijke situaties opleveren, zowel voor jou, als bestuurder, en voor je omgeving.

Volg onze opleiding risico's herkennen en voorkomen bij interne transportmiddelen!