Bedankt west, hallo centrum!

  • 21/11/2018

Inderdaad. Na enkele jaren inzet voor regio west steekt Pieter Verzyck de grens over naar regio centrum. Waarom? Een nieuwe professionele uitdaging!

Preventie en milieu

Na 12 jaar dienst als preventieadviseur - milieucoördinator bij McBride te Ieper,  ben ik sinds begin september tewerkgesteld als EHS Manager bij Deceuninck België. De overstap van west naar centrum was dan ook een evidente keuze.

Als jonge snaak ben ik na afstuderen niet per ongeval in de wereld van preventie & milieu gerold. Gebeten door de welzijnsmicrobe dankzij de lessen Welzijn op het werk gedoceerd door Dr. Anna Dermaux, was het voor mij een bewuste keuze om aan de slag te gaan als preventieadviseur & milieucoördinator in een productieomgeving.

Afwisseling

Wat mij zo aantrekt in de job van preventieadviseur is de grote afwisseling in de job, met aandacht voor mens, techniek en organisatie, waarbij ik graag mijn communicatieve en sociale vaardigheden gebruik.

Privé & vrije tijd

In mijn privé ben ik de partner van Charlotte, fiere papa van Victor en Laurien. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met het benoveren van onze woning in Torhout, natuurlijk met de nodige aandacht voor veiligheid.

Ervaring delen

Met de opgedane ervaring uit regio west zal ik zeker trachten een actieve bijdrage te leveren aan mijn nieuwe regio centrum.  

Als afsluiter nog een slotwoordje voor de rakkers van regio west. Een welgemeende dankjewel voor de vele leuke momenten en activiteiten samen. Jullie ambitie, openheid en werklust heeft mij altijd gesierd.

Tot binnenkort

Pieter