Ken jij het VCVH?

VCVH is een dynamische VZW bestaande uit psychologen die beschikken over een ruime ervaring en uitgebreide bagage in hun vakgebied. Via een permanente alarmcentrale zijn zij 24/24 en 7/7 beschikbaar voor psychologische ondersteuning.

Er zijn drie paden binnen de organisatie

  1. Slechtnieuwsboodschap: Familie verwittigen en bijstaan bij een dodelijk of levensbedreigend arbeidsongeval. Daarnaast ook ondersteuning bieden aan collega’s en leidinggevenden. Eventueel het organiseren van een herdenkingsmoment. Ook de maanden nadien blijven wij beschikbaar.
  2. Psychologische ondersteuning van werknemers rond werk en privé gerelateerde problemen binnen een veilig klimaat waar verbinding, vertrouwen, vertraging en groeikansen gestimuleerd worden met de nadruk op menselijkheid en authenticiteit.
  3. Workshops op maat van de organisatie rond o.a. verlies en rouw, work-life balance, zelfzorg en grenzen stellen, slaaphygiëne en piekeren etc.

Op deze manier willen ze kwalitatieve psychologische hulpverlening voor iedereen toegankelijk maken.

Als werkgever dergelijke opportuniteiten aan jouw werknemers aanbieden versterkt niet alleen de verbondenheid tussen de onderneming en zijn werknemers, het siert bovendien als een werkgever die begaan is met zijn belangrijkste, en meer en meer schaarse resources: zijn medewerkers.

Je kan het VCVH steeds vrijblijvend telefonisch contacteren zodat ze kunnen nadenken wat de noden zijn in jouw organisatie en hoe zij je hierin kunnen bijstaan.

Contactgegevens

VCVH vzw
Adriaan Brouwerstraat 24, 2000 Antwerpen

Ellen Olbrechts
Coördinator VCVH
0473 64 03 01
E-mail ellen.olbrechts@vcvh.be