Kinderkalender 2019: bekijk de foto's!

  • 03/05/2019

Op zaterdag 27 april was het voor onze jonge tekenaars zover: de prijsuitreiking voor hun mooie ingestuurde tekeningen met thema “gehoorschade door lawaai”. Dit jaar mochten alle deelnemers met hun gezin een hele dag doorbrengen in Bobbejaanland.

Zaterdag waren vele deelnemers al vroeg uit de veren om een heerlijke dag te beleven. Aan de inkom werden ze verwelkomd door Prebbie en enkele medewerkers van het Prebes Coördinatiecentrum. Wat volgde was een ideale dag om een pretpark te bezoeken: guur (maar droog) weer, maar weinig volk in het algemeen wat resulteerde in amper wachttijden aan de attracties. Weliswaar viel er ’s middags 1 hevige regenbui te noteren, maar toen kon iedereen zijn gading wel vinden in de binnenattracties.

Als afsluiter werden de kinderen uitgenodigd op een drankje in afwachting van de uitslag van de prijswinnaars. Prebbie liet de kinderen uit elke leeftijdscategorie nog een aantal leerzame spelletjes doen in het kader van het onderwerp van deze kalender. Iedereen keerde nadien met volle handen huiswaarts: een gezonde fruitzak, kortingskaarten én een mooie Prebes pennenzak met daarop alle logo’s van deelnemende sponsors. Zonder de sponsors zou dit initiatief niet mogelijk zijn: niet alleen deze onvergetelijke familiedag kwam tot stand door hun steun, maar ook de mooie kalender die bij velen van jullie elk jaar weer tegen de muur hangt.

Bekijk de foto's

Kinderkalender 2019

Doe jij volgende keer ook weer mee?

Schrijf je in voor de kinderkalender van 2020 met als thema 'werken op hoogte'. Succes!