Prenne 2.0 gaat vlot van start! Bekijk hier de meest populaire modules.

 • 04/07/2019

De inschrijvingen van Prenne 2.0 werden nog maar pas geopend en de inschrijvingen komen al vlot binnen! Kom jij Prenne 2.0 op onze nieuwe Prenne locatie Thor Central ook ontdekken? Zet 17 september in je agenda.

De veranderingen vanaf Prenne 51

Inschrijfmodule

Swipe naar links, swipe naar rechts & doorloop de verschillende stappen van jouw Prenne inschrijving :-) We hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor jou gemaakt. Succes!

Geen folder

Bye bye folder en hallo digitalisering. Je kan nu alle modules online doornemen. Wil je toch een fysieke folder in je handen? Dan kan je zelf de printversie downloaden & afdrukken.

Nieuwe uren

In het nieuwe Prenne uurschema starten de sessies om 08.30u en eindigen de laatsten om 17.00u. De modules duren nu iets langer, nl. 60 minuten. Er zijn ook modules bij van 120 minuten.

3 of 6 sessies

Als eerste stap bij de inschrijving kies je tussen 2 modellen: nieuwsgierig (3 sessies) of leergierig (6 sessies). Het Prenne model met 6 modules, komt overeen met een all-in.

Nieuwe Prenne modellen

Nieuwsgierig € 165 Leergierig € 255
Tot 3 sessies vrij te kiezen Tot 6 sessies vrij te kiezen
Presentaties van jouw sessies Presentaties van alle sessies
Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks
Maximum € 140 via KMO portefeuille Maximum € 230 via KMO portefeuille

De 5 meest populaire sessies

 1. Brand 1 | Digitaal Interventieplan
  Samen met de brandweer werkten wij bij Certeso twee jaar aan de ontwikkeling van het Digitaal Interventieplan. Ondertussen gebruiken reeds meer dan 12 hulpverleningszones onze toepassing. Deze toepassing vergemakkelijkt de samenwerking tussen brandweer en exploitant, jij dus. Het resultaat? Een verminderde werklast voor hulpverleningszones en een garantie op een snelle interventie.
 2. Machineveiligheid | Veilig onderhoud door veilig ontwerp van machines
  Het veilig gebruik van een machine wordt best zo vroeg mogelijk in het ontwerp meegenomen. In het bijzonder moet ook aandacht gaan naar hoe de machine achteraf veilig te onderhouden. Dit is een thema dat bij het ontwerp dikwijls verwaarloosd wordt met problemen en belangrijke risico's achteraf. In de presentatie wordt aangegeven hoe men onderhoudsvriendelijk kan ontwerpen en worden een aantal voorbeelden gegeven.
 3. Brand 3 | Evacuatiehulpmiddelen, laat niemand achter tijdens een noodsituatie
  Alles over evacuatietechnieken, workshop en voorstelling. Weinig bekend, maar ze bestaan. Evacuatiehulpmiddelen die iedereen kan gebruiken, razend snel in gebruik, waar geen onderhoudscontracten aan verbonden zijn en een lage aanschafprijs hebben.
 4. Externe diensten 2 | Bouwplannen? Waar denk je als preventieadviseur best op voorhand aan?
  Bouwplannen lijken voor preventieadviseurs vaak een ver-van-mijn-bed-show. Nochtans moet het gebouw waarin werknemers actief zullen zijn, ook tijdens de bouw aan een aantal veiligheids- en milieuvoorschriften voldoen. Een overzichtelijk van alle verplichtingen waaraan een bouwheer moet voldoen wordt geboden en wat de rol en verantwoordelijkheid van de preventieadviseur hierbij is.
 5. Veilig gedrag 2 | Het goede gedaan krijgen of misschien ook niet?
  Goede (veiligheids-) maatregelen bepalen, laten goedkeuren en implementeren is niet eenvoudig. Dit gaat zowel over het ‘managen’ van dit proces als over de menselijke factor en gedrag. Enerzijds worden in deze sessie een self-assessment aanpak aangereikt en inzichten meegegeven en anderzijds wordt een link gemaakt met een voorstel voor toegepast onderzoek.

Over de nieuwe locatie

Thor Central is gelegen in Limburg, te Genk. Ontdek deze locatie in 360°.

Meer over Prenne 51