Studievoormiddag branddetectie

ANPI organiseert op 3 december een studievoormiddag/webinar over het thema: "Branddetectie, verwachte verbeteringen en behandelde nieuwe technologieën". 

Het domein van de branddetectie is voortdurend in evolutie en ligt aan de basis van verschillende normalisatieprojecten in België. Tijdens deze studievoormiddag krijg je informatie over de belangrijkste wijzigingen die in het prNBN S 21-100-1 project zijn voorzien, zoals:

  • BEAMS-detectoren
  • lineaire thermische detectoren
  • afwijkingsmodaliteiten
  • en ook de huidige normalisatieprojecten met betrekking tot alarm- of stuurinstallaties

Doelgroep

Installateurs van branddetectiesystemen, installateurs van brandbeveiligingsinstallaties, architecten, verzekeraars, studiebureau’s, preventieadviseurs, brandpreventieadviseurs, facility managers, gebouwenbeheerders, technische beheerders, installateurs van branddetectiesystemen, installateurs van brandbeveiligingsinstallaties, controleorganismen, brandweerkorpsen, iedereen die zich bezighoudt met automatische branddetectie.

Praktisch

  • Datum: 3 december 2020
  • Online via Teams
  • Prijs: €120 excl. BTW 
  • 10% korting voor prebes leden: haal je code op de stand van ANPI op Prenne 56!

Meer informatie & inschrijven