Bouwen aan geluk? De nieuwe geluksdriehoek wijst de weg!

Wie wil werken aan zijn geluk heeft daar nu een praktisch hulpmiddel voor: de geluksdriehoek. Deze figuur toont de 3 bouwblokken van geluk en bundelt de zaken die je zélf kan beïnvloeden om gelukkig(er) te worden.Op die manier wil de geluksdriehoek Vlamingen stimuleren om aan hun mentaal welbevinden te werken. 

Tips & oefeningen

Op geluksdriehoek.be staan praktische tips, filmpjes, oefeningen en verhalen van (bekende) Vlamingen over verschillende geluksgerelateerde thema’s.

Test je geluk

Er is ook een geluksmaat. Dat is een test die die je meer vertelt  over hoe het gesteld is met jouw geluk. Het dashboard houdt de resultaten voor je bij. De geluksdriehoek werd ontwikkeld door het Vlaams Instituut Gezond Leven met de hulp van heel wat experten. Het is het allereerste educatieve model in Vlaanderen dat 100 % toespitst op mentaal welbevinden.

Meer informatie