Bedrijven samen tegen corona

  • 19/04/2021

Ken je de campagne #sterkerdancorona al? De campagne wil het maatschappelijk engagement van bedrijven demonstreren in de strijd tegen het virus en de nasleep daarvan. 

Concrete cases en communicatiepakket

Met de campagne willen de organisatoren het vertrouwen van de bevolking stimuleren en bedrijven onderling inspireren met concrete getuigenissen en cases die hun weg vinden naar het centrale communicatieplatform: www.sterkerdancorona.be.

Doe je mee? Dan kan je ook een gratis communicatiepakket downloaden.

Een positief signaal

“Eén jaar na het uitbreken van de pandemie moeten we helaas vaststellen dat de verspreiding van het virus opnieuw sterk stijgt. Weerom worden we met zijn allen daardoor zwaar op de proef gesteld. We – overheid, bevolking en bedrijfsleven – moeten er dan ook alles aan doen om het beloofde perspectief van een normalisering van de economie binnen enkele weken niet in het gedrang te brengen. Ondanks alle onheilsberichten zie ik vooral enorm veel veerkracht bij bedrijfsleiders en werknemers die aantonen dat ze sterker zijn dan corona. Samen zijn we sterker, samen kunnen we opnieuw perspectief creëren. Daarvan ben ik rotsvast overtuigd.”

- Pieter Timmermans, CEO van het VBO

Het opzet van de campagne is dat een brede waaier van bedrijven hun engagement kenbaar maakt, deelt met hun werknemers, en op die manier een gezamenlijk positief signaal geeft. Zodra een bedrijf zich engageert, krijgt het toegang tot een volledige communicatiekit, beschikbaar via de website.

Meer informatie

[bron: VBO]