Telewerken post-corona, hoe pak je dat aan?

Heb je interesse om als werkgever een beleid rond telewerken uit te stippelen? Dat pak je beter meteen goed aan. Op de website telewerken.be biedt VIAS je een toolbox met een pak informatie waarmee je aan de slag kunt. Zowel over de juridische aandachtspunten, de praktische stappen als over de voor- en nadelen van telewerk. Laat je ook inspireren door enkele praktijkvoorbeelden.

Vanaf 1 juli 2021 is telewerk niet langer verplicht. Hoe voorkomen we dat iedereen terug massaal in de auto kruipt en we terug even lang in de file staan als voor de crisis?

Wat kunnen werkgevers doen om de trend die tijdens de crisis is ingezet, vast te houden?

En hoe kan telewerk een échte game changer zijn voor de transitie richting een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem?

VIAS geeft graag wat meer inzicht in hoe we de positieve effecten van de coronacrisis op de mobiliteit kunnen behouden. Op de website telewerken.be vind je onder meer 10 aanbevelingen voor een sterk telewerkbeleid.

Meer informatie

telewerken.be