Terugblik COVID-19

  • 15/02/2022

Al 2 jaar leven we intussen met COVID-19 aan onze zijde. FOD Volksgezondheid vindt het tijd om even terug te blikken!

Terugblik

Zorgverleners uit verschillende sectoren blijven dagdagelijks het beste van zichzelf geven om burgers de best mogelijk zorg te kunnen bieden. Op beleidsniveau werden verschillende structuren en organen opgezet om de pandemie in ons land te kunnen beheersen. Welke acties nam FOD in deze periode? Tijd om even terug te blikken op de impact van COVID-19 en op enkele van de acties die werden ondernomen in het kader van de crisis.

De publicatie van FOD «Blikvanger Gezondheidszorg – COVID-19» blikt terug op het eerste jaar van de crisis.

Initiatieven, actoren, structuren 

In deze publicatie vind je een overzicht van de initiatieven van FOD Volksgezondheid inzake organisatie, financiering en kwaliteit. De crisis vereist dat verschillende actoren zich aan hetzelfde front verenigen. In dit rapport wordt de rol van de verschillende structuren uiteengezet. Dit kan helpen om het beleid in deze crisis beter te begrijpen.

Meer informatie