Wat ontdek je op de VOV-beurs 2022?

  • 10/03/2022

De VOV-Beurs is dé grootste professionele L&D-beurs van België, met ook dit jaar een top-keynote om de dag officieel te openen, ongeveer 1500 bezoekers en bijna 150 standhouders.

Deze 20e editie bestaat uit vier dagen vol workshops, presentaties en netwerkmomenten. Ben jij op zoek naar antwoorden op je huidige en toekomstige L&D-vraagstukken? Bezoek dan zeker deze onvergetelijke beurs, in het teken van ‘The Future of L&D’; een toekomst die we samen maken.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de online workshops in de drie dagen voor het live evenement krijg je alvast een voorproefje van standhouders die je op 28 april kan bezoeken op de beursvloer in Mechelen.

Maak op de beursdag zelf gebruik van rondleidingen en routes die je langs de meest interessante standen leiden, breng een bezoekje aan de mini-boekenbeurs, volg live presentaties en workshops én kom langs op de Experience Ville, waar naast netwerken en leren ervaring centraal staat. Sluit deze inspirerende dag vervolgens gezellig af tijdens de netwerkreceptie, dé kans om nog eens persoonlijk gegevens en kennis uit te wisselen.

De VOV-Beurs, dat is waardevolle ontmoetingen, netwerking en bijzondere inzichten in een informele sfeer.

Praktisch

  • Wanneer? 28 april 2022
  • Waar? Nekkerhal Mechelen
  • 25-26-27 april online
  • Info & tickets