Onze nieuwe website

 

We hebben www.prebes.be in een nieuw jasje gestoken. En niet enkel het uitzicht is veranderd, er zijn ook heel wat handige nieuwigheden bij gekomen. We lijsten hieronder de 5 belangrijkste vernieuwingen voor je op.

De navigatie bovenaan

Bovenaan elke pagina vind je onze navigatie. Deze bestaat uit een hoofd- en subnavigatie. De hoofdnagivatie heeft wit als achtergrondkleur en de subnavigatie heeft turquoise als achtergrondkleur. In de hoofdnavigatie vind je de toptaken van onze bezoekers. In de subnavigatie staan de minder bezochte pagina's. Door deze verdeling is het geheel toch wat overzichtelijker, niet?

Een scroll-website

Als je al eens even door de website bent gegaan, wordt het snel duidelijk dat het een scroll website is. Elke pagina is zodanig opgebouwd dat de belangrijkste informatie bovenaan te vinden is en des je lager je op de pagina, des te meer gedetailleerde informatie terugvindt. Dus scrollen maar!

'Bijscholen & netwerken'

Prenne, opleidingen en provinciale activiteiten worden onder éénzelfde noemer geplaatst: bijscholen & netwerken. Dit hebben we gedaan voor de duidelijkheid, sommige websitebezoekers hadden namelijk geen idee wat een ‘Prenne’ juist is. Op deze pagina kom je een tabel tegen. Dit is een zeer handige tool! Waarom? We sommen het even voor je op.

  1. De zoekfunctie: In de zoekfunctie bovenaan kan je zoeken op naam, thema en provincie.
  2. De filteropties: In de filteropties onderaan de zoekfunctie kan je de zoekresultaten filteren op provincie, soort (Prenne, opleiding, activiteit), thema's of op vereist lidmaatschap.
  3. Sorteren: In de tabel zelf kan je langs 'naam' op het icoontje met de pijltjes klikken. Hierdoor wordt de resultaten alfabetisch op naam gerangschikt. Zo kan je ook bij thema, provincie, datum, duur en prijs sorteren. Klik er eens op en test het gerust eens uit!

Mijn Prebes

Wat je zeker moet checken is Mijn Prebes. Of ja eigenlijk, jouw Prebes (je weet wel wat we bedoelen ...). Er is een deel hetzelfde gebleven. Maar er zijn toch wel wat vernieuwingen. We sommen het even voor je op:

  1. Mijn documenten: Hier worden al jouw attesten, presentaties … verzameld van de activiteiten die jij hebt gevolgd of zal volgen. Zo handig!
  2. Ledendeals: Vanaf nu staan de ledenvoordelen onder jouw Prebes. Hier worden alle kortingen voor onze leden getoond.
  3. Geboortedatum en aantal jaren in functie: Vul jouw geboortedatum en aantal jaren functie aan, zo kunnen we in de toekomst gerichter gaan mailen en ook onze opleidingen hierop afstemmen.

Mobiele website

In 2018 surfen steeds meer mensen mobiel in plaats van via desktop of laptop. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ook onze website mobiel gebruiksvriendelijker is. Dus haal die smartphone of tablet al maar boven!

Nog andere vragen?

Vind je iets niet terug op onze nieuwe website? Geen paniek! Het zal waarschijnlijk gewoon op een andere plaats staan. Stuur een mailtje naar kaat@prebes.be of katrien@prebes.be en we zoeken graag mee!