Ledendeal | Handboek: Welzijn op het Werk

Welzijn op het werk is een professioneel naslagwerk dat een plaats verdient in de boekenkast van elke preventieadviseur. Het boek bestaat uit 44 brochures waarvan er 9 volledig herwerkt werden in 2017 (zowel inhoudelijk als layoutmatig) en dit in samenwerking met CoBePrev. Centraal bij de herwerking staat de multidisciplinaire preventieadviseur van de toekomst, die op het vlak van elke welzijnsdiscipline mee kan werken met de specialist.

Deze nieuwe editie van het handboek ‘Welzijn op het werk’ verwijst naar de nieuwe Codex Welzijn op het werk van 28 april 2017.

Als je met preventie bezig bent, blijft het handboek hét standaard naslagwerk over preventiebeleid, met een schat aan informatie en praktische tips voor preventiemaatregelen. Een inhoudsopgave en samenvatting van de nieuwigheden in uitgave 2017 vind je in dit overzicht

Eigenaars Welzijn op het werk uitgave 2011 en/of 2014

In de nieuwe editie van het Handboek ‘Welzijn op het werk’ zullen alle 44 brochures verwijzen naar de nieuwe Codex van april 2017. Hierdoor bieden we geen update-pakketten aan. Als je er zeker van wil zijn dat je over de meest actuele informatie beschikt voor alle hoofdstukken, investeer je best in een nieuw boek.

Korting

Als je lid bent van een vereniging die behoort tot CoBePrev (Prebes, VerV, BeS, BSOH, VVIB, VVVB) kan je het boek bestellen aan het voordeeltarief van € 170 (+ € 8,5 verzendingskosten) i.p.v. €195. Het voordeeltarief is niet cumuleerbaar met andere kortingen en wordt alleen toegekend als je bestelt via de website van jouw vereniging.

 


Vul je gegevens in

Privé
Via bedrijf