Prenne 59 i.s.m. Focal Point

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan is de Prenne wat je nodig hebt! Op dit evenement kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner.

Opgelet! Dit is de eerste fysieke Prenne sinds corona & is voor een beperkt aantal deelnemers.

     

Hulp nodig bij het inschrijven? Bekijk hier de video tutorial.

 

De eerste fysieke Prenne sinds corona!

Er zullen een beperkt aantal deelnemers worden toegelaten, omwille van de corona maatregelen. Op tijd inschrijven is dus belangrijk!

6 gratis ergonomie sessies

De 6 sessies rond het thema ergonomie worden gesponsord door EU-OSHA. EU-OSHA voert een campagne “Gezond werk: verlicht de last!” over spier- en skeletaandoeningen en biedt deze Prenne sessies daarom gratis aan.

Enkel een leergierig (all-in) Prenne model

Omdat er slechts een beperkt aantal deelnemers worden toegelaten, is er ditmaal geen keuze mogelijkheid tussen het nieuwsgierig of leergierig model. We bieden deze Prenne enkel het leergierig model aan.

Leergierig € 255
Tot 6 sessies vrij te kiezen
Presentaties van alle sessies
Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks
Maximum € 230 via KMO portefeuille

Wat is de Prenne?

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan is de Prenne wat je nodig hebt! Op dit evenement kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je stelt zelf je Prenne dag samen door te kiezen uit alle opleidingssessies over de verschillende domeinen binnen welzijn op het werk. En je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules.

Is deze Prenne iets te ver voor jou? Geen paniek. Om de 3 maanden gaat de Prenne door in een andere provincie.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 369 deelnemers, waarvan 354 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

Digitale teksten

Heb je afgelopen jaar een Prenne gemist die je toch graag had bijgewoond? Geen nood! We bieden de Prenne teksten van het laatste jaar digitaal aan. Het kost €50 excl. btw voor het volledige tekstenpakket van één Prenne.

Bestel presentaties

Combipas

Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van €820 excl. btw (€200 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt € 720.

Vraag combipas aan

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk