Externe activiteiten

De externe activiteiten bestaan uit een oplijsting van alle activiteiten in Vlaanderen. Zoals de naam al aangeeft, is er bij deze activiteiten geen tussenkomst van Prebes.

Naam activiteit Datum Informatie
Burn-out (FR) 10/03/2020

Participez à notre journée de clôture au cours de laquelle les résultats des projets pilotes consacrés au Burn-Out vous seront présentés.

Meer informatie

Ergoday kantoor: Deconnectie 23/03/2020

De Ergoday Kantoor op 23 maart 2020 staat in het teken van "deconnectie". Ergonomie is ook efficiënt werken en dat betekent dat men moet kunnen deconnecteren. Zoals rust voor een topsporter, zo is deconnectie een belangrijk onderdeel van het werk om optimaal te kunnen presteren.

Meer informatie

Risicomanagement: Aandachtspunten voor ondersteunende diensten in de zorg 24/03/2020

De laatste jaren heeft risicomanagement steeds meer aandacht gekregen in de gezondheidszorg. Zorgorganisaties zijn zich bewust van het belang van het analyseren en beheersen van risico’s.

Meer informatie

Seveso-forum: security in de procesindustrie 24/03/2020

Deze gratis studiedag focust op security in de procesindustrie, meer bepaald de implicaties van de screeningswetgeving, de aanpak van radicalisering en een globale visie op security-maatregelen in de industrie. Tot slot zijn er specifieke lezingen door het OCAD en de Militaire School. Dagvoorzitter is gerenommeerd veiligheidsexpert Paul Robrechts.

Meer informatie

Opleiding 'Nudging & Framing' 25/03/2020

Wat is nudging en framing precies? En wat kan je ermee bereiken? In deze praktische en boeiende opleiding leer je hoe je het gedrag van gebruikers en bezoekers kan beïnvloeden door middel van nudging en framing.

Meer informatie

Meer impact als preventieadviseur? 14/09/2020

In deze vijfdaagse training van het Provinciaal Veiligheidsinstituut leer je 7 vaardigheden die je impact vergroten. Door feedback en veel oefening ga je terug naar het werk met veel bagage, klaar voor echte impact.

Meer informatie