Externe activiteiten

De externe activiteiten bestaan uit een oplijsting van alle activiteiten in Vlaanderen. Zoals de naam al aangeeft, is er bij deze activiteiten geen tussenkomst van Prebes.

Naam activiteit Datum Informatie
Dementie op jonge leeftijd 12/11/2020

Dit najaar organiseert het expertisecentrum dementie Memo samen met een aantal andere partners een symposium en boekvoorstelling ‘dementie op jonge leeftijd’. Het thema 'arbeid en jongdementie' komt hierbij eveneens aan bod. 

Meer informatie

Kantoren van de Toekomst 23/11/2020

Met het project 'Kantoor 2023' in de Brusselse Noordwijk bouwt de Vlaamse overheid mee aan het kantoorlandschap van de toekomst. Circulariteit, energieneutraliteit, duurzaam onderhoud, toegankelijkheid, werkplekinrichting staan daarbij centraal. Tijdens deze Studiedag vertellen facility- en vastgoedexperten van onder meer Het Facilitair Bedrijf hoe zij hier mee omgaan en hoe zij de kantoren van de toekomst zien.

Meer informatie

2-daagse DIALux evo 30/11/2020

Tijdens deze opleiding willen we niet alleen de cursist kennis laten maken met het gebruik van DIALux evo maar leggen we ook de nadruk op inzichtelijk en correct EN12464-1:2011 toepassen in DIALux evo. Daarbij worden de inputparameters en resultaten toegelicht en waarschuwen we voor de valkuilen bij lichtberekeningen. Essentieel om lichtberekeningen met elkaar te kunnen vergelijken.

Meer informatie

HEALTH&CARE De vakbeurs voor de zorgsector 02/12/2020

Op 2, 3 en 4 december 2020 gaat HEALTH&CARE opnieuw door in Flanders Expo in Gent. Inspiratie, een flinke dosis innovatie en tal van interessante ontmoetingen en opportuniteiten… dát is waar HEALTH&CARE voor staat.

Meer informatie