Externe activiteiten

De externe activiteiten bestaan uit een oplijsting van alle activiteiten in Vlaanderen. Zoals de naam al aangeeft, is er bij deze activiteiten geen tussenkomst van Prebes.

Naam activiteit Datum Informatie
Coronavirus in luchtstromen 04/05/2021

Ventilatie met verse lucht is niet altijd mogelijk in bepaalde ruimtes. Hoe kan je in dat geval maatregelen nemen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te perken? In het webinar van 4 mei ilustreren we welke maatregelen effectief zijn ter preventie van de verspreiding van het coronavirus en hoe deze in te zetten. Dit doen we door luchtstromen in beeld te brengen.

Meer informatie

De positieve kracht van ventilatie op COVID-19 10/05/2021

Dat COVID-19 een enorme impact heeft op de mensen op de werkplek is een feit. Vanuit Flanders’ FOOD en Fevia ism VITO, UGent en WTCB zijn we ervan overtuigd dat de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd rond “ventilatie” in onze smakelijke sector, een deel van de oplossing is om in te zetten op het positieve effect rond het “welzijn” van de medewerkers.

Meer informatie

Dupont Safety Day 18/05/2021

Online safety event: Teaming up for Safety: Ontdek het allereerste virtuele evenement van DuPont

Gedurende 2 dagen, op 18 en 19 mei 2021, brengt DuPont toonaangevende sprekers op het gebied van veiligheid en persoonlijke bescherming bij elkaar. Zij zullen de nieuwste informatie uit de sector met u delen, en u krijgt ook de kans om rechtstreeks met hen in contact te staan in een speciaal online evenement.

Op het programma staan meer dan 30 sessies, gebracht door industrieleiders, keynote sprekers, verenigingen en veiligheidsexperts, in de vorm van :

  • Demo's
  • Paneldiscussies
  • Presentaties
  • Onderzoeken
  • Testimonials

Meer informatie 

Inschrijven

Dementie op jonge leeftijd 02/12/2021

Het expertisecentrum dementie Memo organiseert samen met een aantal andere partners een symposium en boekvoorstelling ‘dementie op jonge leeftijd’. Het thema 'arbeid en jongdementie' komt hierbij eveneens aan bod. 

Meer informatie