Internationale studievoormiddag op 6 september 2013 over het welzijn van de machinisten van torenkranen

De Vaste Commissie Bouw van de Hoge Raad PBW organiseert op 6 september 2013 van 9:00 tot 13:00 in de vergaderzaal van de FOD WASO aan het Brusselse Zuidstation een studievoormiddag betreffende datgene wat belangrijk is voor het welzijn van de machinisten van torenkranen. Nadien is er een netwerkingslunch.

Aan deze studievoormiddag wordt meegewerkt door de Algemene Directie TWW, Arbouw (de Nederlandse collega van het NAVB), OPPBTP (Organisme Professionnel de Prévention du Bâtiment et des Travaux Publics – de Franstalige collega van het NAVB), VCCS (nationale beroepsvereniging van veiligheidscoördinatoren)  en het NAVB(Nationaal Actiecomité voor Veiligheid en hygiëne in het Bouwbedrijf).

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Secretaris van de Vaste Commissie Bouw: henk.goorden@werk.belgie.be. Zij ontvangen dan een inschrijvingsformulier.