Prebes in motion: de bedrijfsfilm

  • 11/12/2013

Prebes voorstellen is niet eenvoudig: er zijn immers veel producten, tools en hulpmiddelen die anno 2013 Prebes rijk is. Hoe geef je een universeel beeld waarmee iedereen op de hoogte is en geïnformeerd blijft van de vele nieuwigheden die Prebes vandaag aanbiedt of nog in petto heeft? Nog maar een powerpointje maken? Zó jaren '90.

Hoe kan je Prebes in haar werking, middelen en producten snel en concreet voorstellen? Met de maandelijkse e-nieuwsbrief bereiken we al veel leden, maar niet iedereen is fan van een dergelijk forum. Folders uitdelen kan ook, maar is dan weer niet bepaald MVO.

Geen beter moment dus om het digitale tijdperk in te stappen en af te stappen van old-school methoden. Vandaar de beslissing om een flitsende bedrijfsfilm te lanceren...