Welverdiende zomervakantie

  • 04/07/2014

Beste leden van Kring West,

Na een druk voorjaar is iedereen weer toe aan een welverdiende zomervakantie. Het weer zit mee, de Rode Duivels hebben zich van hun beste kant getoond en ook de Tour de France is even langs geweest in de Westhoek …

Een korte terugblik op de vele studiemomenten van het voorbije voorjaar toont nog maar eens het dynamisme en engagement van onze bestuursploeg. De continu talrijke opkomst van onze leden is een deugddoende bevestiging en aanmoediging om het nog beter te doen.

We hebben dit voorjaar reeds een heel stuk van onze regio aangedaan, mede dankzij de infoavonden in enkele brandweerkazernes naar aanleiding van het e-DcP platform.

Na het Noorden en het Centrum zakken we in het najaar opnieuw af naar het Zuiden met nog drie schitterende studiemomenten in het verschiet. CWGC in Ieper, Milcobel in Langemark en Ceratec in Ploegsteert zijn hiervoor onze gastbedrijven. Laat ons er opnieuw iets boeiends van maken!

Onderstaande getuigenis van een Prebes lid verwoordt volledig waar onze laagdrempelige regionale opleidingsmomenten voor staan.

“Het delen van kennis in een ontspannen sfeer heeft voor mij een zeer grote meerwaarde. Het besef dat collega preventieadviseurs met gelijkaardige problemen geconfronteerd worden als ikzelf en hoe daar door hen wordt mee omgegaan, is voor mij vaak een hart onder de riem. De open sfeer en de eerlijkheid stel ik zeer op prijs.”

Indien je jezelf hierin herkent , aarzel dan zeker niet om je in te schrijven voor een van de volgende activiteiten. Alle informatie omtrent komende activiteiten en verslagen van voorbije studiemomenten is steeds via de website raadpleegbaar.

Tot binnenkort!