Hoe beïnvloeden nieuwe technieken de preventie en de interventie?

Tijdens de derde editie van het wetenschappelijk congres van Fireforum op 20 en 21 november 2014 te Brussel worden 16 toepassingen van innovatieve ontwikkelingen voorgesteld door nationale en internationale sprekers uit de academische, de industriële en de openbare sector.

Presentaties over risicoanalyses, rekenmethodes, evacuatie via liften, rookdichte deuren, video- en branddetectie, gerichte blussing, digitale interventieplannen, gebruik van Google Glass, inzet van blusrobotten, data sharing voor en tijdens interventie, slimme brandweerkledij en de decontaminatie van deze, drones en Fire Swarms passeren de revue gedurende deze twee dagen.

Tijdens de zes netwerkmomenten kan u de stands van onze partners bezoeken en de diverse demonstraties bijwonen. Op donderdagavond 20 november verwelkomen we de deelnemers graag op het ondertussen vermaarde diner, waar u op een zeer aangename wijze in contact komt met de vertegenwoordigers van de actoren in de brandveiligheid. Mis deze tweejaarlijkse afspraak niet en schrijf u vandaag nog in.

Meer informatie