Opleidingen voor een kwaliteitsvol voedings- en bewegingsbeleid

Wil jouw bedrijf zijn medewerkers motiveren om gezond te eten en voldoende te bewegen? En zoek je naar een goede aanpak die jou hierin kan ondersteunen? Schrijf je dan in voor de opleidingen die het VIGeZ organiseert.

Opleidingen

Werknemers motiveren tot een gezonde keuze vraagt om een doordacht actieplan, met ingrediënten als voorlichting, aanbod en voorschriften. Deze 3 opleidingen zijn bedoeld voor bedrijven, interne preventieadviseurs, keukenpersoneel, aankoopdiensten, interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk, diëtisten en bedrijfscoaches.

Neem een kijkje op www.vigez.be/opleiding en schrijf je in voor

  • Haal meer gezondheid uit uw meerjarenplan
  • 10.000 stappen in je bedrijf
  • Jobfit: een voedings- en bewegingsbeleid op het werk

Prebes in beweging

Ook in het coördinatiecentrum zijn we gestart met 'bewegen op het werk'. 's Middags maken we regelmatig een korte maar stevige wandeling. Zit het weer niet mee, dan kunnen we altijd een match pingpongen met de collega's.