Werknemers veilig in het verkeer

  • 12/12/2014

VSV wint Ethias Prevention Award

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) is bekroond met een Ethias Prevention Award voor haar project ‘Werknemers veilig in het verkeer’, waarmee bedrijven worden ondersteund bij het ontwikkelen van een verkeersveiligheidsbeleid op maat van de onderneming. De prijsuitreiking van de Ethias Prevention Awards vond gisteren plaats in het Albert Hall Complex in Brussel. In totaal 50 publieke organisaties dienden een dossier in, de VSV won de prijs in de categorie ‘Best Prevention Campaign’.

lees meer »

Conferentie Werknemers veilig in het verkeer

De eerste resultaten van het project werden op 2 december voorgesteld op de conferentie Werknemers veilig in het verkeer in het Vlaams Parlement. Hier gaf ook Prebes voorzitter Jef Peuters een korte, maar krachtige uiteenzetting over de toenemende aandacht voor verkeersveiligheid in het preventiebeleid.

naar de presentaties van de conferentie »

foto's van de conferentie »