Preventie in kleine ondernemingen

  • 21/04/2015

Welzijn op het werk is belangrijk voor iedere werknemer, ook zij die in zogenaamd 'kleine ondernemingen' zijn tewerkgesteld. Vlaanderen telt heel wat KMO’s, waardoor de tewerkstelling in deze kleine bedrijven allerminst te onderschatten is.

54ste Interprovinciaal Congres - Welzijn op het werk

De provinciegouverneur, de gedeputeerden en de provinciegriffier van West-Vlaanderen, het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen voor de Bevordering van de Arbeid, de Algemene Directie Humanisering van de Arbeid van FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, de provinciale Comités voor de Bevordering van de Arbeid van Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, Actiecomité Brussel, en Prebes, organiseren daarom het 54ste Interprovinciaal Congres ‘Welzijn op het Werk’ met als thema: Preventie in kleine ondernemingen - Succesverhaal of (nog) niet?

inschrijven voor het congres »

Prebes en KMO's

Ook Prebes reikt KMO's een helpende hand om zo preventie in kleine ondernemingen te verbeteren. Organisaties die op zoek zijn naar een opleiding, die een bedrijfsbezoek willen organiseren, willen deelnemen aan leerrijke activiteiten of meer info over een bepaald thema wensen, kunnen terecht op www.prebes.be/kmo.

bezoek www.prebes.be/kmo »