Werelddag voor veiligheid en gezondheid

  • 20/04/2015

Elk jaar worden er 160 miljoen beroepsziekten gemeld. Daarnaast zijn er meer dan 300 miljoen ernstige ongevallen op het werk. Hoog tijd om met z'n allen voor een duurzame preventiecultuur op de werkplek te gaan.

Op 28 april wordt jaarlijks de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd. Dit jaar is de Werelddag gewijd aan de ontwikkeling en bevordering van een wereldwijde preventiecultuur.

Dit jaar heeft de International Labour Organization (ILO) een nieuwe interactieve website met heel wat nuttige informatie. Je vindt er meer over de rol van elke stakeholder, gedetailleerde informatie over de belangrijkste aspecten en trends op vlak van welzijn op het werk, een campagnekit, posters, brochures enz.

bezoek de interactieve website van het International Labour Organization (ILO) »