Nieuwe voorzitter Prebes West-Vlaanderen

  • 26/04/2016

Mag ik even?

Beste leden van West-Vlaanderen, mag ik even 30 seconden van jouw druk bezette tijd? Nadat ik door de uittredende voorzitter Ronny Smismans als kandidaat Provinciaal voorzitter werd voorgedragen, werd ik nationaal verkozen als nieuwe voorzitter van West-Vlaanderen.

Kring west

Sinds 7 jaar ben ik lid van het provinciaal bestuur en onder de vleugels van de voorzitters Charles en Ronny, maar zeker tijdens mijn voorzitterschap in Regio West, werd ik klaargestoomd om vandaag ten dienste te staan van de 1400 West-Vlaamse Prebes leden. Dit zal ik combineren met mijn werk bij PIDY als HR&SHE-adviseur.

Goed omringd

Dat dit toch een hele uitdaging is, kun je vanuit je eigen drukke leven wel begrijpen. Deze handschoen heb ik enkel en alleen kunnen en willen opnemen omdat ik weet dat ik omringd ben met 15 bekwame bestuurders, die op hun beurt ook niet op een uur kijken om je van kwalitatieve gratis opleidingsmomenten te kunnen bedienen.

Tussen de leden

In de komende drie jaar van dit mandaat wil ik tussen de leden staan en weten wat er leeft, hoe we jou nog beter kunnen bedienen maar zeker ook genieten van de vele sterke netwerkmomenten.

Bedankt Ronny

We zijn zeker Ronny dankbaar voor zijn afgelegde parcours van de laatste vijf jaar die zo voorbijgevlogen zijn. En tevens zijn we benieuwd naar de lijn die hij Nationaal zal helpen uitzetten. 

Hopelijk heb je dit kunnen lezen binnen de dertig seconden!
 
Kijk zeker ook de regio agenda en de provinciale activiteiten na.

Tot binnenkort,

Jouw kersverse Voorzitter van Prebes West-Vlaanderen

Bart D’Hondt