Nieuwe voorzitter Regio Centrum

  • 24/06/2016

Voorzitterswissel

Tijdens het jaarlijkse bestuurdersconclaaf Prebes West-Vlaanderen in juni, kondigde Hilde Donck aan dat de fakkel van het voorzitterschap van de Regio Centrum diende overgedragen te worden. Als bestuurslid van Regio West, stelde ik mutatie voor naar Regio Centrum om de Regio daar te kunnen ondersteunen en mij kandidaat te stellen als voorzitter. Na intern overleg werd dit unaniem goedgekeurd.

Wie ben ik & waar kom ik vandaan?

Sinds 2002 ben ik lid van het Regionaal Bestuur West, waar ik onder de vleugels van mijn peter en mentor Carlo Dumon, doorgroeide naar het Provinciaal Bestuur West-Vlaanderen, waar ik ondertussen iets meer dan 8 jaar in zetel. Mijn activiteiten bij Prebes combineer ik met mijn werk als Directeur Veiligheid bij de Plopsa Groep.

Uitdagingen en speerpunten

Samen met de 7 andere bestuursleden van de Regio Centrum, wil ik in de komende weken de geplande opleidingsmomenten m.b.t. psychosociale risico’s en veiligheidsinstructiekaarten, verder vorm geven en de speerpunten en krijtlijnen voor het volgende jaar uitstippelen.

Dankwoordje aan Hilde

Onder jou vleugels is de Regio Centrum, de voorbije jaren uitgegroeid tot een sterke Regio die er staat tussen de 3 andere Regio’s en die een “tailor made” opleidingsaanbod heeft geschonken aan haar leden. Ik wil jou in naam van het bestuur van de Regio dan ook van harte bedanken voor alle inspanningen die je belangeloos hebt geïnvesteerd, om de doelstellingen van Prebes te helpen ondersteunen en realiseren.

Tot binnenkort op de eerstvolgende Regio activiteit
David De Beuselinck - Voorzitter Regio Centrum