Oproep inzenden goede praktijken

  • 21/06/2016

De nominaties voor de Awards voor goede praktijken voor een gezonde werkplek 2016-2017 zijn geopend. In het kader van de campagne ‘Gezond werk, voor alle leeftijden’ van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) kunnen Europese bedrijven en organisaties hun goede praktijken inzenden op het gebied van een actieve aanpak van veiligheid en gezondheid op het werk in het licht van een verouderende beroepsbevolking en de bevordering van een duurzaam arbeidsleven.

Officiële campagnepartner

Officiële campagnepartners kunnen hun inzendingen rechtstreeks naar EU-OSHA zenden. Meer informatie over hoe u kunt meedoen aan de wedstrijd op Europees niveau, kunt u verkrijgen via gpa@healthy-workplaces.eu.

Nationale inzendingen

Alle nationale inzendingen, ongeacht de omvang of sector van de organisatie, zullen eerst worden beoordeeld door het nationale focal point. Contacteer daarvoor de focal point manager voor België De heer Frank Dehasque, Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, Tel.: +32 2233 4228, e-mail: focalpoint@werk.belgie.be.

Deelnemen

U kan aan de wedstrijd deelnemen door het deelnemingsdossier in te vullen en te bezorgen aan de focal point manager. Het deelnemingsdossier moet ten laatste op maandag 19 september om 12.00u. in het bezit zijn van het Belgisch focal point.

Meer info

(bron: BeSWIC - Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk)