Heb jij al iets gepland op 1 december? Want Prenne 40 komt eraan!

  • 28/10/2016

Heb jij al iets gepland op 1 december? Want Prenne 40 komt eraan! 

3 redenen om er zeker bij te zijn:
  • Leer bij over thema's zoals arbeidshygiëne, brand, milieu, externe diensten, PBM's, gezondheid, psychosociaal welzijn...
  • Ontvang je attest dat kadert in de wettelijke bijscholing voor preventieadviseurs, milieucoördinatoren en veiligheidscoördinatoren!
  • Variatie alom. Er zijn interactieve sessies, modules die hun verhaal vertellen rond een praktijkvoorbeeld, sessies voor gevorderden...

Ontdek het programma

Wist je dit al over de Prenne folder?

Ben jij deze icoontjes al tegengekomen? Indien een module op de Prenne onder één van deze categorieën valt, dan staat dit icoontje rechts onderaan de module. Als er geen icoontje bijstaat, betekent dit dat er geen voorkennis vereist is!

Prenne 40 in samenwerking met BSOH

Wat is de BSOH? De Belgian Society for Occupational Hygiene staat voor de Belgische gemeenschap van arbeidshygiënisten. BSOH is een v.z.w. gesticht in 1991, die gewijd is aan de discipline en de toepassing van de arbeidshygiëne.
Maar wat is arbeidshygiëne precies? Arbeidshygiëne is de discipline van het anticiperen, herkennen, evalueren en beheersen van gevaren voor de gezondheid in de werkomgeving met als doel de bescherming van de gezondheid en het welzijn van de werknemers en de gemeenschap in het algemeen.

Meer weten over BSOH? Ga naar de website van BSOH.