West-Vlaanderen, regio centrum: studiemomenten 2017

  • 17/01/2017

2016 was een mooi jaar voor Regio Centrum, met 4 schitterende studiemomenten. Het Regiobestuur heeft op deze manier meer dan 100 leden mogen verwelkomen. Na een deugddoende Kerst en Eindejaar staat het bestuur van Regio Centrum terug klaar om jullie een uniek opleidingsaanbod te kunnen bieden.

We gaan van start in maart met een bedrijfsbezoek/studienamiddag bij de Hotel- en Toerismeschool Spermalie te Brugge. Het onderwerp van dit studiemoment is ‘HACCP en allergenen’. In mei zal het studiemoment handelen over ‘Chemische agentia’. Meer specifiek de risicoanalyse, het uitwerken van veiligheidsinstructies en de vertaalslag naar de werkvloer. ‘Thermische omgevingsfactoren’ wordt het thema dat zal behandeld worden in de maand september. Wat moet de werkgever voorzien of doen bij werken tijdens extreme koude of warmte. December sluiten we als Regio bestuur ons werkjaar af, met een studiemoment met als werktitel ‘Van noodplan tot evacuatie’.

Meer details over de juiste data en het onderwerp lezen jullie weldra op de website en in de persoonlijke uitnodiging.
Wij hopen jullie terug in grote getale te mogen ontvangen.

P.S. Heb je zelf als lid voorstellen voor activiteiten/onderwerpen? Wil je meewerken aan de organisatie een studiemoment of wil je er samen met het Regio bestuur eentje organiseren bij jou op het bedrijf? Aarzel dan niet en stuur een email naar david_de_beuselinck@cargill.com 

Tot binnenkort,
David De Beuselinck
Voorzitter Regio Centrum