Gloednieuwe wedstrijd: Gezond Werken Award

  • 21/03/2017

VIGeZ en Prebes lanceren een gloednieuwe wedstrijd voor ondernemingen: de Gezond Werken Award. Deze wedstrijd wil ondernemingen belonen die een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voeren en zo hun welzijns- of HR-beleid versterken.

Voor alle werkgevers met een gezondheidsbeleid

De Gezond Werken Award biedt laureaten een platform om hun gezondheidsbeleid kenbaar te maken. De award is een erkenning en validatie van het gevoerde beleid en een manier om uw onderneming een positief imago te bezorgen. Bovendien kan de winnaar het logo “Winnaar Gezond Werken Award 2017” gebruiken in de bedrijfscommunicatie en is er een prijs twv 1.000 euro te winnen.

Wie kan deelnemen?

Profit, social profit of overheden uit Vlaanderen of binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest  waarvoor de Vlaamse Gemeenschap bevoegd is, kunnen deelnemen. Er zijn twee prijzen binnen elke categorie. We maken hierbij een onderscheid tussen ondernemingen met <100 en >100 medewerkers.  Meer informatie over de voorwaarden en de award zelf vindt u terug in het wedstrijdreglement.

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

U kan zich inschrijven door het deelnameformulier in te vullen en te mailen naar gezondwerken@vigez.be. Dit kan tot 30 september 2017.

De awards worden uitgereikt op 5 december op de Prenne in Xpo Kortrijk.