Zit jij te veel stil? Doe de Zittest!

  • 22/05/2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: ze inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Ik zie je wel zitten... 

Te veel stilzitten is niet goed voor je gezondheid. Zelfs als je daarnaast vaak sport. Weet jij of je te veel stilzit? Partena Ziekenfonds maakt je graag bewust van je zitgedrag. Welk beweegprofiel jij bent, ontdek je met de Zittest
 

Gratis begeleidingsplan via e-mail

Maar er is meer: Partena Ziekenfonds helpt je ook graag weer uit je stoel. Met een gratis begeleidingsplan via e-mail, en met snelle beweegtips voor elke situatie in je leven. Minder stilzitten en meer bewegen is gelukkig makkelijker dan je denkt. Kleine aanpassingen in je levensstijl maken snel een groot verschil voor je gezondheid.

Schrijf in en ontvang

  • 1 e-mail met meer info over jouw profiel.
  • 4 e-mails met handige tips & tricks voor minder stilzitten, op maat van je profiel.
  • Minder zitten en meer bewegen in 4 weken.

Inschrijven voor het begeleidingsplan doe je meteen na de Zittest. Zo stippelen we meteen een plan uit op maat van jouw beweegprofiel.

Een sms van je persoonlijke coach!

Extra steuntje in de rug nodig? Schrijf je in voor ons gratis begeleidingsprogramma via sms. Met 3 sms'en per week zorgt de Partena Beweegcoach ervoor dat blijven zitten geen optie is. Je krijgt in elke sms een haalbare beweegtip die weinig tijd kost.

Lees meer online

 

* Minder zitten is een goed begin voor een globale gezonde levensstijl. Die bereik je door niet te roken, gezond en evenwichtig te eten, weinig te zitten en voldoende te bewegen.
* De Zittest van Partena Ziekenfonds werd ontwikkeld door de Universiteit Gent. Het begeleidingsplan stelde Partena Ziekenfonds op in samenwerking met ViGeZ.