Bezoek Prebes op VOV!

  • 19/10/2017

Kom jij op 16 november naar de VOV beurs? Vergroot je netwerk en ontmoet er professionals actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM. Ideaal dus om kennis te maken met de opleidingsmarkt én te netwerken. Schrijf je in en kom zeker eens langs bij Prebes :-)

18e VOV-beurs

Je kan kennismaken en netwerken met meer dan 2000 hr-professionals, 150 aanbieders en ontdekt wat de markt van leren en (organisatie-) ontwikkeling te bieden heeft. Daarbovenop kan je kiezen tussen verschillende presentatiesessies en workshops.

Beleef!

Ontdek zeker ook de Experience Ville, waar je eens zelf achter het stuur van een vorklift kan kruipen, of Virtual Reality kan proberen.

Keynotes

Voor de allereerste keer organiseert VOV lerend netwerk ook een internationaal congres dat tijdens de beurs plaatsvindt. Er zijn drie keynotes: Will Thalheimer, Julia Shaw en Donald H. Taylor. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Toegang tot de VOV-beurs, netwerkreceptie en catering zijn inbegrepen in de prijs van de tickets.

Schrijf je nu in!

Het kan allemaal op de VOV-beurs!

De vorige editie van de beurs stond in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met aandacht voor People, Planet en Profit. Wil je nog eens terugblikken? De sfeerreportage van de editie 2015 vind je hieronder. Just press play.